Cum poți deschide pravalie pe platforma ARTIZANI.EU

Platforma de tip marketplace ARTIZANI.EU  a fost creată pentru pentru a mijlocii întâlnirea dintre iubitorii de frumos și creatorii de frumos.

Daca ești un creator de frumos și vrei să-ți valorifici talentul individual exprimat prin lucrul cu mâinile, poți să-ți publici creațiile pe site-ul Artizani.eu după ce te  înregistrezi pe site aici .

 

Cum funcționează

 1. Scrie-ți povestea  
 2. Fă câteva poze  produselor create
 3. Scrie o descriere scurtă pentru fiecare produs
 4. Scrie o descriere mai detaliată pentru fiecare produs
 5. Scrie  datele tehnice și caracteristicile produsului
 6. Descrie modul de utilizare
 7. Stabileste stocul sau posibilitatea de precomandă
 8. Definește ofertele comerciale, politica și taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si politica garantiilor
 9. Verifică dacă ceea ce oferi respectă cerințele legale cum ar fi: informarea corecta si completa a clienților, calitatea si conformitatea produselor/serviciilor, obligatia de garantie, emiterea documentelor fiscale, drepturile de proprietate intelectuala
 10. Caută un furnizor de servicii de curierat care să aibă capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei. 
 11. Ia-ți angajamentul ferm că vei respecta confidențialitatea datelor clienților tăi

 

După ce ai completat datele solicitate pentru prăvălie și produsele disponibile, acestea vor fi evaluate și aprobate și vom definitiva  împreuna ultimele detalii.

Ești gata să vinzi la târg!

Comenzile le vei gestiona direct din aplicația Marketplace Artizani.eu

Prăvăliile vor fi în permanență atent  evaluate, selectate si monitorizate, pentru a putea asigura o calitate superioară pentru clienții care utilizează site-ul.

Pe site sunt acceptate doar produse nonalimentare noi care respecta reglementarile legale aplicabile.

Site-ul pune la dispoziție și o secțiune de furnituri pentru a veni în sprijinul creatorilor dar și a iubitorilor de frumos care vor sa-și dezvolte noi abilități.

Clientii pot comanda simultan produse ale mai multor prăvalii. Dupa lansarea comenzii de către clienți informația privind produsele comandate se va împărți pe prăvăliile care le-au afișat și astfel veți primi în contul dumneavoastră parte din comanda clientului pe care trebuie să o gestionați. 

Pentru suportul pe care Târgul Artizani.eu îl oferă plătești doar comision pe comenzile primite .

Târgul Artizani.eu oferă o susținere activă a artizanilor precum și  utilizarea tehnicilor de marketing modern în mediul on-line și nu numai.

Inregistrează pravalia !