MANI ARTISAN SOAP
MANI ARTISAN SOAP

MANI ARTISAN SOAP

andolex@yahoo.com

Am intrat in povestea cosmeticelor naturale in urma cu 5 ani.

Nu a existat un moment anume, dar am constatat ca in timp am devenit mai atenti la ceea ce mancam si la ceea ce punem pe piele.

Asa am inceput sa studiez fabricarea sapunului in casa, si cu cat studiam mai mult, cu atat mi se parea mai interesant.

Prima transa de sapun a fost un succes si atunci m-am indragostit iremediabil de sapunul natural, de textura, de miros si de senzatia pe care o lasa pielii si am stiut ca nu voi mai cumpara niciodata sapun din comert.

Dupa 5 ani de testat pe familie si prieteni, m-am gandit sa fac pasul urmator, adica sa deschid o mica afacere. Am inceput procesul de autorizare, care nu a fost usor dar nici atat de greu cum am crezut.

Cand mi-am notificat primul sapun, am fost in culmea fericirii.

Numele Mani este numele meu de alint din copilarie, iar sapunurile au fost botezate dupa persoane din viata mea care au asistat pasiv sau activ la evolutia mea in sapunarit.

Mi-am ales ca motto expresia Back to basic deoarece cred ca lucrurile simple, naturale, realizate manual, ne aduc multa bucurie.

Fiind o afacere pornita din pasiune, nu simt nici o presiune si ma bucur de fiecare pas, de fiecare victorie.

Politicile magazinului

Politică de transport

Dreptul de retragere

Politică de garanții:

Afișez toate cele 5 rezultate

Arată bara laterală

SAPUN ANITA CU LAVANDA 100G

13,00 lei
Ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, unt de cacao, unt de shea, ulei de ricin, ceara de albine, ulei esential de lavanda.

SAPUN BIBI CU LAPTE DE CAPRA 100 G

13,00 lei
Ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de shea, unt de cacao, LAPTE DE CAPRA, FARA ULEI ESENTIAL.

SAPUN MANI CU MENTA 100G

13,00 lei
Ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de ricin, unt de shea, unt de cacao, ceara de albine, ulei esential de menta

Săpun natural Irina

13,00 lei
Ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de shea, unt de cacao, ulei essential de litsea cubeba.

Sapun Oli 100g

13,00 lei
Sapun bland pentru fata. Ingrediente: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de ricin, unt de shea, unt de cacao, ceara de albine, parfumant mosc, colorat cu carbune activ.