By Gabriela
By Gabriela

By Gabriela

ilieenegabriela@gmail.com

Pravalie ce-ti ofera produse unicat, ecologice, lucrate manual cu multa dragoste.

Politicile magazinului

Politică de transport

Dreptul de retragere

Politică de garanții:

Afișez 1–12 din 46 de rezultate

Arată bara laterală

10,00 lei
O ciupercuta de 7/5 cm,vesela, numai buna de prins la reverul unui sacou, sau...pe o geanta de blugi?...Las imaginatia ta sa o pozitioneze acolo unde vrei. Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos, prin metoda needele felting. Unicat!

Brosa alb cu orange

15,00 lei
O brosa de 11 cm, cu perla in centru, ce-ti va aduce un plus de savoare sacoului, esarfei sau gentii tale. Lucrata manual, din lana merinos. Produs ecologic. Unicat! Culorile produsului pot diferi in functie de setarile monitoarelor.

Brosa alb cu roz

25,00 lei
O brosa supradimensionata, de 15 cm, ce abia asteapta sa o scoti in grupul tau de prieteni... Produs ecologic, lucrat manual, cu drag. Unicat!

Brosa bradut impodobit

15,00 lei
Un bradut impodobit, cu varful bila argintie; de 8/5 cm, iti aminteste de minunatele sarbatori de iarna. Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos. Unicat!

Brosa bradut zdranganitor

15,00 lei
Un bradut de 7/5 cm, impodobit cu globuri si avand varful cu clopotel. Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos. Unicat!

Brosa cercelus mov, roz cu 2 frunze

25,00 lei
O brosa mare, de 16 cm, ce-ti poate aduce un aer fresh atat esarfei, sacoului cat si gentii tale.

Brosa floare alb natur

20,00 lei
O floare de 11/9 cm, din lana merinos alb natur, cu 3 bilute verzi si una rosie in mijloc. Produs ecologic, lucrat manual. Unicat!

Brosa floare alba cu frunza

20,00 lei
O floare, cu frunza, pe suport metalic, asteapta sa o porti cu tine la serviciu, scoala sau...plimbare. 10/8 cm Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos, prin metoda needele felting. Unicat!

Brosa floare alba cu pistile verzi

15,00 lei
O brosa de 10 cm, alba cu roz, diafana, ce-ti va aduce o savoare deosebita obiectului ce o sa o poarte. Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos. Unicat!

Brosa floare albastra

25,00 lei
O brosa mare,14 cm, Ce reprezinta o floare albastru-turquoise, cu striatii galbene, ce-ti poate aduce un farmec aparte esarfei, sacoului sau gentii tale. Produs lucrat manual, cu dragoste, din lana merinos, prin metoda wet felting. Unicat! Culoarea produsului poate diferi in functie de setarile monitoarelor.

Brosa floare albastru ciel

25,00 lei
O floare albastru ciel, cu perlute in mijloc, numai buna sa fie purtata, cu drag, prinsa de alt obiect vestimentar. 11 cm. Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos. Unicat!

Brosa floare albastru cu alb

20,00 lei
O brosa de 7 cm, in doua straturi, avand si 1 perluta in mijloc, abia asteapta sa o prinzi pe un alt obiect drag tie. Produs ecologic, lucrat manual din lana merinos. Unicat!