holdmystuff.ro
holdmystuff.ro

holdmystuff.ro

hello@holdmystuff.ro

Bine ai venit la Hold My Stuff ! Iata ce trebuie sa știi despre blank-urile comercializate in magazinul nostru.

Hold My Stuff NU importa din China sau Turcia. Toate produsele sunt fabricate de noi, exclusiv in Romania.

Hold My Stuff GARANTEAZA calitatea produselor !

 • Ce inseamna Calitate Garantata Hold My Stuff ?
 • Suprafata fina (neporoasa) in cazul blankurilor din lemn sau placaj (in special baze de lemn -figurine-)
 • Fara prea multe urme de fum, zaharuri, sau alte impuritati rezultate in urma debitarii laser.
 • Margini drepte, fara valuri, fara urme de chit sau lipici in cazul produselor din MDF
 • MDF de 8 mm atat in lateralele cat si pe bazele produselor (tavi, cutii, cufere)
 • Materiale de calitate superioara, placaje ce respecta standardul de calitate AB/BB (placaj de plop) sau B/BB (placaj de fag).
 • Hold My Stuff NU foloseste si nici nu va folosii placaje de calitati inferioare celor mentionate mai sus ( Mesteacan / Cedru, BB/BB, BB/CP, C/C, D/D)
 • MDF ce respecta standardele de calitate E0, E1 sau E2.

 

Ce inseamna asta pentru tine ?

 • Inseamna sa uiti cum se foloseste smirghelul pentru a-ti pregati suprafata pentru decorat,
 • Sa uiti de cutit, “furculita” sau alte “unelte” pentru a indeparta excesul de chit sau lipici.
 • Inseamna sa deschizi coletul primit de la Hold My Stuff si sa te apuci de ceea ce iti place sa faci.

 

 

ATENTIE ! Toate produsele vandute in magazinul Hold My Stuff din cadrul marketplace-ului artizani.eu sunt produse doar pe comanda, data livrarii va fi comunicata in urma plasarii comenzii.

Politicile magazinului

Politică de transport

Hold My Stuff livrează pentru dumneavoastră, doar pe teritoriul României. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens.

Livrarea prin Sameday
Livrarea produselor se face prin firma de transport Delivery Solutions SRL (Sameday) costul livrării fiind calculat automat în funcție de greutatea produsului/produselor, fără a include asigurare de transport. Acesta va fi afisat in pagina de comanda. In cazul in care doriți ca expediția dvs sa fie asigurata va rugam sa menționați in secțiunea "Detalii Suplimentare" din pagina "Finalizare Comanda". Costul asigurării de transport este de 1% + TVA din valoarea bunurilor comandate. Hold My Stuff  nu răspunde de eventualele întârzieri ale furnizorilor de servicii de curierat si nici de eventualele deteriorări ale coletelor. Despăgubirea coletelor deteriorate cade in atribuțiile furnizorului de servicii de curierat doar dacă s-a optat pentru asigurarea de transport pusa la dispoziție de către acesta. *Pentru localitatile ce nu sunt acoperite de firmele de curierat cu care colaboram, sau pentru care aceastea (n.r. Urgent Cargus, Fan Courier, SameDay) percep o taxa de "KM suplimentari" clientul va fi instiintat telefonic in ceea ce priveste costul suplimentar generat de catre firma de curierat. NU se plătesc taxe suplimentare pentru plata ramburs. Coletul expediat prin Sameday ajunge la adresa menționată și este înmânat personal destinatarului de către curier. Termen livrare: 1- 2 zile lucrătoare, maxim 4-5 zile în perioadele de an aglomerate (Craciun, Black Friday, Paste, 1-8 Martie, etc.) sau daca vremea este nefavorabila – inundații, înzăpeziri. Livrarea se face în orice localitate/oraș/sat din Romania
de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00
Pentru primirea coletului, adresa din buletin nu este obligatoriu sa corespunda cu cea de livrare.
Livrarea prin Poșta Română
Pentru localitățile ce nu sunt acoperite de firmele de curierat cu care colaboram, putem livra produsele noastre și prin Poșta Română. Prețul livrării prin Poșta Română variază în funcție de greutatea coletului si valoarea rambursului, dar nu mai mic de 16 lei. Acesta va fi comunicat clientului telefonic în momentul plasării comenzii. Termen de livrare: 4-10 zile lucrătoare până la 20 zile lucrătoare în perioadele cu promoții sau timp nefavorabil. În termen de 2-4 zile de la confirmarea expedierii comenzii (primita prin email) veți primi în cutia postala un aviz de înștiințare prin care sunteți informat ca a ajuns coletul dumneavoastră la oficiul poștal de care aparțineți. Aveți la dispoziție 5 zile pentru a va adresa oficiului postal, în vederea eliberării coletului. După acest termen Posta Romana returnează coletul expeditorului, situație în care ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete persoanei respective. Hold My Stuff nu raspunde de eventualele intarzieri ale furnizorilor de servicii de curierat si nici de eventualele deteriorări ale coletelor. In cazul in care coletul este returnat vanzatorului din vina cumparatorului(ex. adresa gresita, imposibil de contactat, etc), ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete persoanei respective.
 
Ultima revizie: 18.08.2019

Dreptul de retragere

Conform legislației romane în vigoare, clienții au dreptul de a returna in termen de 14 zile lucratoare produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a Contractului de vânzare – cumpărare încheiat la distanta, fără invocarea niciunui motiv, deci Serviciul 30 de zile drept de retur nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract/retur următoarele:
 • Contractele de prestări de Servicii, după prestarea completă a Serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
 • Produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator;
 • Produsele personalizate dupa cerintele prezentnate de comparator (produse costumizabile, personalizate, etc.);
Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe adresa de email hello@holdmystuff.ro sau la unul din numerele de telefon afișate pe site.

Politică de garanții:

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Pentru a face asta trebuie sa completezi online formularul de retur. Noi te vom contacta pentru a confirma returul si tot ce mai trebuie sa faci este sa predai produsele pe care vrei sa le returnezi curierului. Conform legislației romane în vigoare, clienții au dreptul de a returna in termen de 14 zile lucratoare produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a Contractului de vânzare – cumpărare încheiat la distanta, fără invocarea niciunui motiv, deci Serviciul 30 de zile drept de retur nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Conditii generale pentru returul produselor vandute de Hold My Stuff:
 • Returul se face prin trimiterea produselor la adresa Hold My Stuff, Localitatea Constanta, Str. Charles Darwin, Nr. 17C, Jud. Constanta, Nr. O.R.C. Constanța F13/935/2017, Cod Fiscal: C.U.I 3732920 prin orice curier rapid doriți, însă NU prin Posta Româna (întrucât aceasta nu livrează la sediu).
 • Costurile de transport pentru retur sunt suportate in totalitate de catre client acestea fiind plătite în momentul expedierii, în caz contrar fiind refuzat la primire
 • Returul se poate face si gratuit aducand produsele la adresa Str. Charles Darwin, Nr. 17 C, Localitatea Constanta, Jud. Constanta dupa confirmarea returului.
 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Nu se acceptă produsele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • In cazul in care produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • In cazul returului, produsele trebuie sa fie abmalate corespunzator de catre cclient, inainte de a fi predat catre firma de curierat.
 • Daca produsul returnat îndeplinește condițiile de retur suma achitata iti va fi returnata, in maxim 14 zile lucratoare de la data confirmarii returului, dupa cum urmeaza:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract/retur următoarele:
 • Contractele de prestări de Servicii, după prestarea completă a Serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
 • Produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator;
 • Produsele personalizate dupa cerintele prezentnate de comparator (produse costumizabile, personalizate, etc.);
Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe adresa de email hello@holdmystuff.ro sau la unul din numerele de telefon afișate pe site.
Ultima revizie: 06.03.2018

Afișez 1–12 din 777 de rezultate

Arată bara laterală

Baza din Lemn Bicicleta Blank – 50×32 mm

1,64 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Bufnita Blank – 38×30 mm

0,68 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Bufnita Blank – 38×31 mm

0,68 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Cheia Sol Blank – 40×17 mm

0,85 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Elefant Blank – 48×37 mm

0,89 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Albina Blank – 50×40 mm

2,60 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Albina Blank – 55×40 mm

1,08 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Albinuta Blank – 50×40 mm

1,07 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.

Baza din Lemn Banut – 25×25 mm

0,39 lei
Baza din lemn creata pentru realizarea produselor handmade sau pentru a fi decorata exact asa cum iti doresti.