GEO
GEO

GEO

salajan_gheorghe@yahoo.com

Vizitați o prăvălie care încearcă să va prezinte nu numai lucrări artizanale, manufacturate (handmade)  din sfera artizanatului modern dar și popularizarea obiceiurilor si tradițiile noastre populare atât de frumoase și fermecătoare.

Dorința expresă și declarată a acestei prăvălii este de duce și transmite mai departe aceste obiceiuri și tradiții,  ca o obligație morală fața de Moșii și Strămoșii noștri.

Politicile magazinului

Politică de transport

In general, coletele se trimit prin Poșta Română, plata Ramburs, (trimitere simplă, cu valoare sau prin serviciul "Priori Post") și în acest caz nu se percep taxe de transport. La cererea clientei, coletele se pot expedia și prin servicii de curierat rapid dar taxa de transport va fi suportată de clientă.

Dreptul de retragere

Dacă clientă este nemulțumită de calitatea produsului, poate solicita returnarea banilor prin retrimiterea produsului și în acest caz, taxele de transport vor fi suportate de magazin. Conform Legii, oricine poate renunța la comanda în termen de 15 zile calendaristice.

Politică de garanții:

Toate produsele pleacă din magazin cu garanție pentru cazurile în care apar probleme datorită manufacturării defectuoase sau dacă se constată că s-au folosit materiale inadecvate. Mai mult, la înțelegere cu clienta, folosind doar accesorii metalice placate cu aur sau argint, după un anumit timp, dacă apar uzuri sau oxidări premature ale accesoriilor metalice, magazinul reface componentele metalice fără a solicita costuri reparatorii. Dacă pe parcursul purtării produselor, acestea se deteriorează din alte cauze, independente de procesul de manufacturare, contra cost, se reface produsul la calitatea cerută de clientă.

Afișez 1–12 din 16 rezultate

Arată bara laterală

Agate (01)

75,00 lei 60,00 lei
Un set realizat cu pandantive din geme de Agate braziliene (Blue brasilian Agates) compus dintr-un colier de lungime medie si o pereche de cercei adecvati

Agate (03)

125,00 lei 99,00 lei
Un set de bijuterii compus dintr-un colier lung (la 80 cm) si o pereche de cercei, realizat cu Agate Botswana

Cer cu stele (015)

99,00 lei 75,00 lei

Un set discret compus dintr-un colier de 50 cm, o brățara cu închizătoare și o pereche de cercei adecvați, set realizat cu Agate bleu și margele Crackle Crystals translucide.

Enigma Otiliei (017)

125,00 lei 99,00 lei
Un set de bijuterii handmade, de tip "Vintage", realizat cu componente prefabricate.

Primăvara (020)

135,00 lei 115,00 lei
Un set realizat cu mărgele din lut ars și smălțuit, dedicat Primăverii

Set cu Celestina (018)

135,00 lei 125,00 lei

Un atractiv set de bijuterii handmade realizat cu mărgele din "Celestine" (Madagascar)

Set cu Fluorine (019)

140,00 lei 125,00 lei
Un set modern, realizat cu mărgele din Fluorit natural (SUA) si accesorii din inox

Set cu Magnezite (012)

130,00 lei 99,00 lei

Un set compus dintr-un colier la baza gatului si o pereche de cercei, realizat cu margele din Magnezite

Set cu sâmburi (011)

99,00 lei 66,00 lei
Un set de podoabe tradiționale românești, realizat cu sâmburi de piersici.

Setul ielelor (009)

99,00 lei 66,00 lei
Un set pentru fete, dedicat marii sărbători populare "Rusaliile" dar mai ales dedicat legendelor populare româmesti legate de ielele noastre de poveste.